середа, 18 серпня 2021 р.

30-річчя Незалежності України

     


24 серпня – це не просто День народження держави, це світле свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які з любов’ю творили і плекали українську націю, рідну мову, самостійну державу, мужньо боролися за її майбутнє. До цієї дати працівники Новодонецької бібліотеки організували і провели цикл патріотичних заходів.

Так, 18 серпня, до бібліотеки завітали вихованці здо «Радість», бібліотекари організували для своїх маленьких читачів книжкову виставку  та відправилися в інтернет-мандри «Україна – унікальна, Україна – надзвичайна!»

19 серпня в бібліотеки для вихованців здо «Малятко» була проведена інформаційна година «Ми діти, твої, Україно!»,  на якій бібліотекарі розповіли про значення свят Державного прапора та Незалежності України, також провели мандрівку в славні періоди історії нашого народу, познайомили з  національними та народними символи України,  В концертному залі музичної школи  діти декламували віршики, співали пісеньки, під акомпанемент  викладача музичної школи весело станцювали. Наприкінці заходу подивилися в бібліотеці мультфільм про козаків.





















Немає коментарів:

Дописати коментар